Xmas pressie

Onsdag! Sitter här på jobbet och njuter av en kopp vanilj-te, mumsi. Dansen igår gick suveränt, la in 3 nya låtar, vi körde även Gagnam Style, hellyeah! Lillasyster garvade så mycket att hon inte kunde dansa för att moster larvade sig så mycket, hon är så galet rolig att danas med, ibland kan jag inte ens dansa själv för att jag garvar så mycket, aah kommer sakna dansen. Men ändå glad att den är över, det var inte en särskilt bra lokal att dansa i, liten, stengolv och väldigt dålig luft, men nu är det ööver, får dansa på partyn istället hihi.
 
OCH SNART ÄR DET NYÅR, jag längtar som tusan! Älskar fyrverkerier, lukten, synen och ljudet av det, min absoluta favorit dag på hela året är nyårsafton. Det är en riktigt magisk natt, blir som ett litet barn framför julgranen på julafton när fyrverkerierna sätter igång, I just love it. 
Innan är det dock Julafton, köpte faktiskt 5 julklappar igårkväll, superduktigt! Nu är det bara en kvar, och det är till älsklingen, och vad i helskotta köper man till en nordisk prins? Han svarade: Proteinpulver, T-shirt, dator eller traktor.. Antingen är det fett tråkigt, eller extremt dyrt.. Har ingen aning om hur det här ska sluta, fick lite idéer igår om vad man verkligen inte kan köpa, eller om man tycker att det passar så..
 
* Eldkastare
* Snowracer
* Kattunge/Hundvalp
* Snöslunga
* Singstar/Wii
* Stuttsmatta
* Sjöjungfru dräkt, med peruk av gult garn
* Locktång
* Iller
 
A R R I V E D E R C I
| |
Upp