Me and my teeth


#rockabella #hellyeah


ROSA BANDET

 
Signade upp for att volentara for Rosa Bandet har nere ocksa, sa i Oktober kommer det vara massor med volentar dagar, om jag har tid fran skolan forstos, exciting!
 
A R R I V E D E R C I

Maroccan Oil

Kom en timme forsent idag med flit, men alla kommer alltid forsent till den har lektionen, och jag ar redan klar med allt som ska goras, och det roliga var val att det var bara jag och 4 till som var dar idag ocksa haha! Men fick andra saker gjort samtidigt sa det var lika bra att jag drog mitt feta arsle hit hihi.
 
Nu ar det 3 veckor kvar, oh vad jag langtar tills jag borjar Business! Fast foooorst, ska jag ha nastan 2 manaders break, hoppas som tusan pa att jag har hittat ett jobb tills dess, det verkar inte som att jag kommer ha gjort det tills dess dock, men man kan ju alltid hoppas och lamna in lite fler CV:n.
 
Helgen var fylld av volentar arbete som registrering person pa Noosa Winter Festival Triathlon, inte sarskilt komplicerade saker, sitta ned, fraga efter namn, stryka namn, ge ratt pase till person, NASTA! Fran 05:00 till 17:00 pa lordagen, och 05:00 till 12:00 pa sondagen.. skamtar ni om jag var trott eller vada? Skont att det ar over, men dock sa vart jag helt galet inspererad! Sa nu ska jag och Johanna i Christoffers klass springa Fun Run i oktober, da kastar de farg pa en, en ny farg varje gang man kommit langre i loppet, yey! Sen bestamde sig jag och Mel i min klass att vi skulle springa ett annat race ocksa, yey! Vet dock inte hur mina fotter, halar, halsenor och skenben kommer reagera, forhoppningsvis blir jag valsignad med att klara av att jogga utan smarta, men jag tvivlar starkt pa det, sa kanske inte sa bra att uppmuntra sig sjalv tll nagot som inte kanske kommer att fungera.. Jag saknar att kunna springa i skogen, pa sparen och jogga pa vagen, gaaaaah vad jag saknar det, jag onskar att jag kunde gora det igen, oh vad jag onskar det. I was born to move, born to breathe, born to fight, inte for att vara tvungen att stanna for att jag har sprungit for mycket och strechat for lite.. mieeeeee, nagon som har nagra hjalpmedel for att fa bort det har? Forutom att trana lite, strecha mycket, mycket vatten, hort det ganska mycket, kor pa det ganska mycket, kunde forbattra strechingen kanske, nej inte kanske, jag borde gora det.
 
 
Anywho, solen skiner och det ar stort varmt harborta nu! Helt underbart! Igar kom ALOE VERA paketet hem till oss, yey! 3liter alovera gel, 3st Aloe Vera gelly lotion, 3st Lipbalm aloevera (the best) och Sonja Serum (gudomligt underbar!) Sa jag var helt galet lycklig igar, sa jag borjade en 10 dagars detox idag hihi. Aloe Vera for hela kroppen, Maroccan Oil for haret, Veggies / Fruities / Water / Beans / FibreWheat / Linser / Eggs / Nuts. Mumsish! Sen koper jag gymkort och kor Beast Mode Power Build i 1 manad, oooh ar jag bortskamd med livet eller vada?
 
Tankte pa det igar, Gronisar, Spirulina, Omega-3, Aloe Vera, Gront te, snart aminosyror!!!!!!!, och massor med protein fran fisk, kyckling och kott, damn vad min kropp borde alska mig, synd att inte karleken till den ar lika stor haha!
 
A R R I V E D E R C I

Check out this hunk of mine

 
My lovely life sparkle

Ohana


Saknar er otroligt

 
 
 
 
"Sometimes when I see a person who looks alot like one of my loved ones, I squint and imagine it's them, makes me feel better when I miss them"
 
                                    Isabella Weski, 2013

Du far inte vandra pa min vag utan att visa mig ditt mal

Idag var det mote med International Office, de ar varldens snallaste verkligen, det ar helt otroligt men har lyssnar det verkligen pa en och tar det seriost i skolan? Inte som Sverige, dar de tror att man springer runt och slosar sintid pa moten och ljuger? Nej har ar det seriosa manniskor som jobbar inom studier, skont. De fragade om jag ville prata med Rektorn har pa TAFE om det jag sager, eftersom de tycker han ocksa behover hora det jag har att saga, och det vill jag verkligen, for TAFE har i Australien ar verkligen jattebra, massor med bra larare, kurserna ar verkligen yrkesforberedande och man far samtidigt kanna sig som en student och lara sig massor med nya saker. Det ar ju just de har lararna som ar helt at pipsvangen, och det ar det enda, det absolut enda, och det ar inte rattvist att kursen och TAFE far ett daligt rykte p.g.a.oproffisionella och negativa larare, byt ut lararen och kursen ar minst lika bra som de andra kurserna pa den har skolan. Anywho brats, jag ska borja Diploma of Business den 8onde Juli, sa det betyder att jag far drygt enoch en halv manad ledigt? Najs, jag lamnade lite CV:n runtom Sunshine Plaza, hoppas pa att hitta ett jobb innan det har langa lovet sa jag kan tjana ihop massa pengar till varat lilla hushall hihi. Skulle vara sa skont med extrajobb! Har inte varit borta fran jobb sa har lange enda sen jag var 15? Har alltid haft nagot pa sidan, men nu, inget alls! Blir val knapp snart, gar och fixar i butiker som att jag jobbar dar fast jag inte gor det... Haha nej inte riktigt an, let's hope I'll find one soon!
 
Ikvall ska vi handla maatish! Oh igarkvall nar vi Skypade med mami o papi, sa stangdes det aaaaaaav, ooooh det var inte kul, hatar att inte fa saga hejda ordentligt, speciellt nu nar vi ar sa langt bort ifran varandra. Gosh I miss you guys so much, and all the friends as well. Nar vi kom hem sen lag det en stor bla IKEA kasse utanfor var dorr fylld med gronsiar hihi, det ar var hyresvard Kelly som ar varldens goaste som lamnar uteblivna gronsaker fran en marknad hon brukar vara pa, sa gulligt av henne! Sa idag vart det gronsaks wrap, and damn it was good!
 
Blir ingen traning idag for mig, har for jakla ont i magen, vill bara virra runt en filt runt den och dricka Pau Darco tee, det enda som fungerar, Underbara Moster Sanna, skicka ned lite? Please? Pa tal om filtar, det ar fett kallt nu pa natterna, kan bli typ 5 grader! Sen ar det typ 30 pa dagarna?! Sa forra veckan kopte vi filtar, men de ar alldeles for fjuttiga, sa idag kopte jag 2 till, 2.20cm x 2.40cm, en rod och en i mocka farg, supefina, hoppas de tacker Christoffers fossingar pa natterna. Just nu vill jag bara att Christoffer ska bli klar pa gymmet sa vi kan dra och handla, sa vi sen kan aka hem och laga mat, tvatta, och sen dricka teeeeeeeeee.
 
 
A R R I V E D E R C I

Sink Pink in a Drink

Det vart Pizza som vi dock vart väldigt besikna på, dumma pizzerian använde sig av frysna pizzadegar som redan var klara, svårt var det att göra egen? Minuspoäng på Pizzerierna i Australia, kommer inte köpa pizza på resturang mer här inte...
 
 
 
 
 
 
 
 
Mumsih, Vodka, Sprite och Hallon Cordial som jag sinkade som en Teqiula Sunrise med Grenandine. God men sliskig, räcker med en sån drink sen vill man nog byta, blir lite sött och sliskigt, som en slampig fjortis brat ungefär. Yeye, vi var hemma hos Johanna och Isabelle på Kawana Island. Och om de bodde fint! Hur fint som helst, men de ska flytta dock, det var lite off, men inte i närheten lika off som jag och Christoffer icke. Vi bor nog mest off av alla haha! Men vi ska också flytta närmare till skolan, beachen och affärerna sen, nu när vi kan ställerna lite bättre.
Ikväll var skön, kort dock, så tråkigt att bussarna inte går oftare eller senare här, vart mer bussåk än fakiskt tid där vi umgicks, så trött på bussen, vill ha bilen nu! fast inte här i Aussieland, här kör de både illa nyktert och alkoholpåverkat. Så väntar tills man kommer tillbaka till Sweden kanske.
 
Har fått irriterande kliande myggbett på benen också, jippie, hate theese fucking bugs here. Första jag fick göra när vi kom hem nu, döda en spindel, dödade säkert fyra innan vi gick idag, vart städ lördag typ, behövdes, hatar när det inte är städat här i stugan, man vet aldrig vad som gömmer sig bakom, under eller bredvid allt! 
 
Jag ska försöka övertyga Christoffer att kolla på ett Criminal Minds avsnitt med mig, vågar inte sitta uppe själv! 
 
A R R I V E D E R C I 

Grattis världens bästa pappa som fyller år idag!

Idag fyller min underbara pappa år, oh vad jag saknar hela familjen där hemma, middagarna, grillningarna, doggien, myset, allt! Jag längtar så otroligt mycket efter december då ni kommer hit så jag får krama och pussa på er alla!
Oh vad vi ska seeeeegla när vi kommer hem, och grilla, och chilla, oh vad jag saknar alla där hemma! 
 
 
 
 
 
 
 
Försöker ladda upp massa bilder här men det verkar inte fungera alls.. Internet här är inte deras starka sida kan man väl säga. 
 
A R R I V E D E R C I

Snälla söta rara

Stannat hemma 2 regniga dagar i rad nu, barar druckit te och läst klart 101 Survival Tips for your Business skriven av Andrew Griffiths, den gick snabbt att läsa ut, eller har några sidor kvar, men sparar dom till innan jag går och lägger mig. Ska läsa hans andra bok om Marketing också, även om det var dn första boken han skrev? Aja, känner att jag är mer produktiv när jag sitter hemmao och läser än när jag sitter i skolan framför datorn. Arg vad jag hatar att känna mig såhär tråkig, det värsta jag vet är att klaga, och jag kan inte komma ihåg hur kul det var i början att gå till skolan när jag började härborta. Det ägde verkligen, nu räknar jag timmar på dagarna och veckor när dagarna är slut. Miee, jag hade lätt kunnat gått klart kursen om jag hade sluppit sitta inne i klassrummet every god damn day med de där lärarna, jag tror seriöst jag skulle få mer gjort, lärt mig mer, och haft kul på vägen. Jag hoppas, önskar och håller tummarna för att Business kursen är bättre, eller det kan ju inte bli så mycket dåligare nu, och jag tänker komma in med samma positiva inställning som jag var till den här kursen i början. Positiv, engagerad, glad, excited, förväntansfull och redo att lära mig så mycket som möjligt, jag hoppas mina pengar investeras den här gången, inte som den här gången. Pretty Please.
 
Igår fikade jag, Christoffer, Johanna och Isabelle i Mooloolaba, var så skönt att äntligen träffa dom igen, riktigt saknade från att de hade vart borta på äventyr hela lovet! Vi fyra ska köra drinknight på lördag också, vet dock inte än vart vi ska vara, men det löser sig nog. Nu räcker det med en eller två drinkar, har inte blivit mer än knappt salongsberusad här borta, så är lite känsligare än vanligt hehe. Och imorgon är det fredag, WOW vad härligt, jag har längtat efter helgen hela veckan, heeeeela veckan.
 
 A R R I V E D E R C I 
 

Investering i sin framtid

Nästa vecka på måndag ska jag ha möte med det Internationella Kontoret för TAFE studenter som studerar här overseas. Ska förklara varför jag tänker hoppa av Diploma, som är på ett år, och bara gå Certificate III som avslutas nu i Maj. Nu tänker säkert många, ”Men vafan du kan ju inte bara hoppa av när du åkt så långt”. För det fösta jag gör vad fan jag vill, för det andra :så det så. Varför jag väljer det är för att jag inte klarar av lärarna, och jag är inte den enda som inte gör det heller, det är fler som gör exakt samma som jag med samma anledning.
Jag hatar att sitta och slösa tid på människor som trycker ned en, irriterar en, får en att vilja kasta grejjer omkring sig och lämna rummet, seriöst det har varit sånna dagar i skolan för mig och jag tänker inte sitta på mitt feta arsle och låta mina pengar, min dyrbara tid och mitt underbara liv spenderas på saker eller lektioner jag känner är så otroligt dumma, så jag gör något åt det. Det har varit massor med problem med den här kursen jag går tidigare, speciellt med lärarna, och det är ingen som har sagt något. Så the International Office vart faktiskt tacksamma och glada över att jag vågade säga något, och jag hoppas verkligen att jag kan göra skillnad här och ändra inställning eller få bort de här oproffisionella pedagogerna från kursen, för de suddar ut den positiva andan man hade med sig till skolan., och det tycker jag ingen ska få chansen att göra- Speciellt inte i skolan där man ska växa och lära sig massor med nya saker och utvecklas, morr vad arg jag blir på sånna idioter som försöker trycka ned andra. Men hey, ”Om någon försöker trycka ned dig, betyder det bara att du är över dom” Which a lot of people here should realize.
 
Det Internationella Kontoret frågade om jag ville gå med min pojkvän som går Sport & Recreation istället, för att jag sa att självaste TAFE inte är dåligt eftersom Christoffers kurs är hur grym som helst och lärarna är hur duktiga och pedagogiska som helst. Men jag vill ju verkligen gå Event, jag vill ju arbeta med Festivaler och i framtiden driva Barer och Klubbar, så de sa direkt att jag kunde hoppa över till Business, vilket det förmodligen blir. Jag är superexited och kollar på böcker i bibblan redan nu om Business och Marketing. Har redan lånat en bok om saker man ska tänka på när man driver ett företag, peppad till tusen! Dock så är Business kursen i Maroochydore vid Plaza, inte på samma skola som Christoffer, vilket är väldigt tråkigt, kommer sakna att träffa honom på rasterna och vänta på varandra efter skolan, mieeee! Men vi får se vad som händer iallafall. Nästa vecka blir det möte iallafall.
 
A R R I V E D E R C I