Vi kör bara

Gotenmorgen! Idag ska det hinnas med massor med grejjer, en av alla saker är att åka och träffa omplåstrade Amanda innan jag åker, ska bli supermysigt! Ska hinna åka och byta en dator, på netonnet som ligger långt utabahelvete härifrån, städa rummet och plasta in kläder som inte ska med, packa kanske, gymma absolut, och lite andra smågrejjer. Förhoppningsvis går det som en dans hehe.
 
Lördagen var supernajs med massa familj, vänner, hunden och en lliten bebis, som var den sötaste 90dagars bebisen jag någonsin sett, adorable! Jag Ebba och Emil körde massor med uppträdanden som Gangnam Style, massor med Dj-kör osv, we came, we loved, we raved. Fick massor med mumsig choklad av Jossan och Julia som jag kan tröst-äta där nere när jag saknar alla i Sverige, och en superfin bok med jättemånga fina bilder på mina galna kvällar med mina underbara vänner, oh vad jag kommer sakna er! Löjligt mycket, men sen när jag kommer hem blir det Party med stort P! 1,5 år går fort, rätt var det är så är jag hemma igen, men gosh vad jag kommer sakna alla, helt stört mycket. 
 
Känns dock inte som att vi ska åka än, pratade igår med Christoffers mamma och sa att "Det kommer kännas som ett dockhus som vi pyntar med bestick och sånt, allt kommer kännas så fånigt och på låtsas att vi ska leva i våran egna lägenhet" Men det kommer det verkligen. Frågade mig själv om jag var redo att åka på världens äventyr, och jag tror att verken jag eller Christoffer är redo, alltså med tanke på packning och alla grejjer, men frågan är ju också När är man redo? När man har packat klart? Då sa jag bara, äh, vi kör bara, så gör vi det bästa av allt vi kan göra det bästa av.
 
A R R I V E D E R C I 
| | Kommentera |
Upp