This moment, We own it.

Can we get much higher? OH YEEEEEEHEEEEEES.
 
 
Vart spacecake till födelsedagstårta, vart mest trött av det så föredrar alkoholen när det gäller att tagga till och festa, eller vill säga att det inte är särskilt lätt att tagga till här för alla aussies och alla uteställen här (de få som finns) är så otroligt sega och chilliga haha. När jag vill festa vill jag inte stå i kö med svettiga fulla drägg om en drink som inte ens serveras i ett fint glas. Oj det lät illa och bratigt, men jag föredrar då hellre att vara hemma eller på något mys ställe där man kan spela bra musik, umgås med sina bästa vänner och dricka gott vin, eller goda shottar som man bladat hihi, och sen kan det gå hur som helst därifrån, men hatar när allt är så begränsat... det känns lite så här i Mooloolaba, måste dra till Gold Coast och kolla läget där, men sen ska vi ju till Sydney och där lär de ha bra uteställen. De har PACHA där, och den klubben missade vi ju på Ibiza så förhoppningsvis kan den väl vara någelunda lik Ibizas stämmning hehe. ANYWHO, skitsamma för nästa helg är det Midsommar, vilket inte Australienarna firar, men de kommer vara tvugna att göra det med oss nästa helg, Små grodorna, snapsvisor, skagenröra, lekar, midsommarkransar och midsommarstångar ska det bli hellyeah. Ska försöka filma och fota så mycket som möjligt, ska bli helt hilarious att få höra små grodorna framföras med dans av aussiesarna hihi!
 
Fick ett par supershyssta rosa Air Max Nike av älsklingen min, supertack älskar dom! Och ett halsband som jag spanat in ett tag fick jag av Carro, Johanna och Isabelle, i en Victoria's Secret bag plus ett supershysst kort ritat av Isabelle och rosa bubbelvin såklart. Jag har världens bästa och finaste vänner!
 
 
 
 
Jag hade en underbar födelsedag med många underbara vänner, på elfte våningen med spacecakes och snygga svenskar, pretty awesome to be honest. Everybody loves cake.
 
 
A R R I V E D E R C I 
| | Kommentera |
Upp