JD BABY

 
Julia Carlsson jag saknar dig och fett knäppt med den här bilden är till dog, var på  Gold Coast och bara tänker på dig massor nu, ursh vad jag saknar er alla. I LOVE YOU BRATS.
 
iaaaa Cars
 

Moneymakin'women

Haha i ett tidigare inlägg skrev jag om hur mycket jag avskyr Australiens internet och hur mycket jag längtar hem till en civilisation?! MMMMM Jag skrev precis ett superlångt inlägg, och aa såklart, nä rjag ska publicera det så går det inte att ansluta till internet och allt försvinner, horhrhorhohrohorhorhora.
 
 
Lyssnar på Destiny's Child, och vad jag äälskar, och då menar jag, äälskar kvinnlig musik. Konstigt ordval med damn vad låtar om starka kvinnor är bra. Som Christina Aguilera med Can't Hold Us Down, Destiny's Child med Independent Women. Det roligaste är väl att jag älskade de här låtarna som liten skitunge också, var väl en feminist redan som liten, och jag visste inte en vad texterna hade för betydelse! Tråkigt att folk tror att feminister hatar killar dock, att feminister vill ERÖVRA världen och se till att alla killar är slavar och får stryk varje dag.. I don't blame anybody for thinking that though, för jag trodde också att det var så förut, sen växte jag upp.. Så om alla andra skulle kunna göra det också "That'll be just great" Att vara feminist betyder att man vill framhäva, respektera och inse hur starka kvinnor är. Att vara feminist handlar inte om att vara kvinna heller, min underbara bodybuilder pojkvän vart uppväxt och uppfostrad av sin fantastiska Mamma och fina Mormor, han inser och respekterar kvinnor för han vet vad tjejer går för och att vi är alla lika värda. Dock så bara älskade jag när jag såg i en Disney film när en kvinna fråga en tjej "Do you think women should have all the power?" flickan svarade "Absolutely not, the could never handle it" Jag håller med på en viss nivå, men mest för att det är humor, everybody loves a little bit of humour. Att vara feminist betyder fred, peace means equality. Peace does not mean everybody will think, act and be the same. Peace means that everybody respect every induviduals choices, thoughts and opinions and live in peace with just that. 
 
 
A R R I V E D E R C I
 

AHAHAHAH WORKAUT

 
 
 Haha den här bilden är bäst, jag vänder mig precis om från ett HIIT, vet inte om det är i mitten av passet, anywho så är jag gaaaanska svettig och trött haha.
 
 
Nemen är det är en liten badring jag ser? JADÅ, den sitter som sten haha!
 
Har fått en muskelinflammation i högra låret, känns som att det lönar sig mer om jag hugger av benen och skaffar sånnadär coola terminator ben istället, det är ju massor som springer runt med sånna ben, jag får ju bara inflammationer och skit, först kunde jag inte springa, sen inte jogga, sen inte powerwalka, inte cykla, inte köra crosstrainer, inte ens hoppa för fan, och nu får jag lägga benpassen på hyllan helt för att de vägrar bli bra.. När man äntligen blivit stark i benen så ska man såklart behöva lägga av med det.. 213kg i benpress hade jag börjat köra med, inte One Rep Max utan faktiskt träna med det, 12-14 rep x 8 set, fml... Jaja, blir HIIT varje dag, styrka på överkropp, rygg, triceps, biceps, axlar, mage osv, så stannar inte hemma oavsett, finns alltid något att träna, jadå.
 
 
A R R I V E D E R C I
 
 

Arnica Waterfront

 
Internet är så otroligt segt här i Australien, så är inte så taggad på att vänta i hundra år på att lägga upp bilder åp bloggen så blir inte så mycket uppdaterat tyvääärr.
 
Lite uppdatering ska det bli iallafall, JAG HAR FÅTT ETT JOBB! På en superfin restaurang som heter Arnica Waterfront som ligger på 14 - 16 Duporth Avenue, den har världens finaste havsview och mysigaste inredning, teamet som jag jobbar med är supercoolt och alla är supersnälla. Det var en svensk lady från Sverige som jag och Malin började snacka med i skolan, hon fick reda på att jag sökte jobb, och hennes förra man som hon är väldigt bra vän med äger den här restaurangen och de behövde servitriser, så rätt var de var så satt jag med Ann -Sofie som hon heter och kocken Michael som äger restaurangen och dricker ett supergott te på restaurangen som jag skulle börja jobba på, världen är full av överaskningar! Jag ska dit med La Familla när de kommer ned hit, det är den absolut finaste restaurangen på hela kusten. Ibland stannar jag upp och ser ut mot havet och bara njuter för några sekunder över att jag jobbar på ett ställe som ser väldigt mycket ut som paradiset ser ut.
 
Skolan är snart slut, slutade egentligen för 2 veckor sen, men läraren hade inte så mycket tid under självaste terminen, så nu är alla i skolan och bara pluggar rumpan av sig för att bli av med allt, gosh nu vill jag bara ha mitt Diplom, jobba på mitt underbara jobb, gymma, sola, bada och längta tills La Familla kommer hit. 
 
A R R I V E D E R C I