I like em gurlz

Ushuaia hotel 13 Aug Live David Guetta

Julia, Ebba, Natta, Anna, and moi. 
 
A R R I V E D E R C I

It's friday ffs

Precis, cheer up please.
 
 
Älskar den här bilder, inne på Ushuaia hotel på Ibiza, det coolaste hotellet alive, den 13 Aug, David Guetta spelade, crazy night, med alla sköna bananer med i båten. Anna, Natta, Ebba, Julia och min prins.
 
Ska skjutsa in padre till staden, han och mamma och moster o C.o. ska göra stockholm osäkert ikväll! Haha, skönt att de kan gå ut och roa sig lite ibland, de sitter alldeles för ofta hemma och är trötta efter jobbet, vilket är helt förståeligt, men fest löser allt. Inte allt. Men får en på bra humör, oftast, ibland iallafall, och det måste ju vara en bra fest såklart, med snygga människor också, hihi. Som det kommer bli imorgon, KRÄFTSKIVA HOS PUUTTTEEEEE. Ska inte äta kräftor dock, blir räkor och kött, lika mumsigt det.
 
A R R I V E D E R C I

FittFlex

Så jävla skönt att vara tillbaka från Ibiza, skönt med riktig mat, riktig frukost, sköönt. Längtade som tusan till gymmet när vi var i Spaninen också, men är fortfarande sjuk så har inte besökt det än heller. Men just nu är jag bara förbannad på gymmet, fick precis reda på att jag betalar 499kr i månaden för mitt gymkort, visst Flex är bra, men inte SÅ bra. Det är fasiken samma priser som fittSATS som är fjolligaste gymet i Sverige, men de finns ju iallafall överallt. Flex har vadå, 5 olika? och alla är placerade i förorten.. Jag gymmar gratis på Medley eftersom jag är instruktör där, visserligen kan man väl inte kalla deras gym ett riktigt gym, men det fungerar ju alldeles utmärkt för att vara gratis. Kul, det enda jobbet jag har är instruktörsjobbet, vilket betyder inte många tusan i månaden, jag är sjuk och mitt gym riunerar mig, varför kom jag hem från Ibiza för? Där ägde livet. Even the fact that it's friday can't cheer me up right now. Hoppas kräftskivan hos Putte kan få mig på bättre humör imorgon, eller vad säger jag, klart det kommer, my friends rule!
 
 
A R R I V E R D E R C I

Gotta stay fly

 
Här har vi alla varit på Cala Bassa, tror jag att de hette, en jättefin strand med massa mysiga resturanger längs med den, och DJ med sköna högtalare fanns på plats som det fanns överallt runt Ibiza, om man inte älskar House ska man inte åka till Ibiza. Det var House med bästa högtalarna vart du än gick, pretty awesome.
 

Ska snart packa ihop mig själv och bege mig mot city, träffa Michelle, Alexandra och hennes pojkvän. Det här blir sista gången på superduperlänge som jag träffar Alexandraaaaaaasnutt, hon åker nämligen till San Diego och går i skolan och blir Tennisproffs, och när hon är tillbaka är jag borta i Australien och pluggar med min älskling på Sunshine Coast, vilket kommer att äga visserligen, ohyeah! Känner att jag har feber, hubudet bankar som fasiken, och hostar kommer alltid lagom till kvällen, vilket är då jag ska på bio med bratsen, så om ni inte orkar med någon som sitter och hostar bort er film, kolla inte på Magic Mike på sergel vid sex-tiden ikväll, just a tip. Mieee, måste kanske bestämma vad jag ska ha på mig, bara kanske... MIeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
 
 
A R R I V E D E R C I

IBIZA IS A PRETTY AWESOME ISLAND

 
Tillbaka från Ibiza efter två veckors party, sol, bad och chill, I love that crazy island! Det finns så mycket att skriva och så många bilder att lägga upp men jag sitter här hemma med doggien och är sjuk efter den otroligt överdrivet kalla A.C:n från flyget hem, hostar, mår illa och huvudvärk, yey.. Men om några dagar är jag fit for fight och gymmet blir mitt hem igen, precis som det ska vara.
 
 
 
Sista kvällen på Mambo bar som låg ungefär 20 min walk från vårt hotell, såg Julia, Christoffer och jag Afrojack spela, it's was a pretty awesome way to end a pretty awesome semester.
 
 
A R R I V E D E R C I